Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Rode kool geraspt
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 f Rauw sesamzaad
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de rode kool sliertjes met de azijn, het citroensap en een snuf peper en laat dit intrekken.
- Verhit de olie in een pan, voeg de courgetteblokjes toe, bestrooi ze met peper en en bak ze kortstondig.
- Laat ze afkoelen en schep ze vervolgens door de rode kool.
- Verhit de resterende olie opnieuw, voeg de kipblokjes toe, bestrooi ook deze met peper, bak ze rondom bruin en gaar, laat ook deze afkoelen en meng ze door het rodekool-courgette mengsel.
- Schep de salade op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment