Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Rode kool bladeren grof gesneden
- Min. 100 g Roma tomaatjes gehalveerd
- Kruiden za'atar, peper en kurkuma
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Dressing-ingrediënten min. 100 g geroosterde roma tomaatjes, max. 10 g ui, max. 10 g knoflook, max. 1 eetlepel citroensap, max. 200 g Griekse yoghurt (0% vet) en geelwortel
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Meng de rode kool bladeren en de gehalveerde tomaatjes met de olie en de kruiden en verdeel dit over de bakplaat.
- Plaats de bakplaat in de oven tot de bladeren krokant zijn geworden.
- Doe de geroosterde tomaatjes na afkoeling samen met de overige dressing ingrediënten in een keukenmachine en pureer dit.
- Schep de dressing in een kommetje, garneer met koriander en serveer dit samen met de krokante rode kool chips.
Deel dit Recept
Add comment