Recept Afdrukken
Rode kool chips met tomaat-yoghurt dressing
Rode kool chips met tomaat-yoghurt dressing
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Rode kool chips met tomaat-yoghurt dressing
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de rode kool bladeren en de gehalveerde tomaatjes met de olie en de kruiden en verdeel dit over de bakplaat.
  3. Plaats de bakplaat in de oven tot de bladeren krokant zijn geworden.
  4. Doe de geroosterde tomaatjes na afkoeling samen met de overige dressing ingrediënten in een keukenmachine en pureer dit.
  5. Schep de dressing in een kommetje, garneer met koriander en serveer dit samen met de krokante rode kool chips.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!