Recept Afdrukken
Rijstschotel met pompoen en prei
Rijstschotel met pompoen en prei
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Rijstschotel met pompoen en prei
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, leg bakpapier op de bakplaat, meng de pompoenblokjes met de helft vd kruiden en de helft vd olie, verdeel de gekruide blokjes over de bakplaat en rooster de blokjes in zo’n 20 minuten beetgaar.
  2. Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de preiringetjes en de bleekselderij toe en bak dit een aantal minuten.
  3. Voeg de bloemkoolrijst en de salie toe en bak dit een aantal minuten mee.
  4. Voeg een laagje water en de resterende kruiden toe en laat de bloemkoolkorrels hierin zwellen en garen tot al het vocht geabsorbeerd is.
  5. Roer de geroosterde pompoenblokjes door de rijst, schep de rijstschotel op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!