Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Pangasius filet
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Broccolirijst
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de helft vd olie met de helft vd tijm en een snuf peper en wrijf de vis filet hiermee in.
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de broccolirijst hierboven gaar.
- Verhit de resterende olie in een koekenpan, voeg de uisnippers, de knoflook, de resterende tijm en de courgette blokjes toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Meng de broccolirijst met de inhoud van de pan en bak dit een aantal minuten mee.
- Verhit in de tussentijd een gril pan, voeg de gekruide vis filet toe en gril de vis filet 2-3 minuten per kant.
- Schep de broccolirijst op je bord, schep de gegrilde vis op de rijst en serveer!
Deel dit Recept
Add comment