Recept Afdrukken
Rijstgerecht met pompoen
Rijstgerecht met pompoen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Rijstgerecht met pompoen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de Italiaanse kruiden toe en laat dit pruttelen.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de pompoenblokjes samen met de kruiden toe en bak dit 5 minuten.
  4. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak dit al roerend 3 minuten mee.
  5. Voeg de azijn toe en laat dit verdampen.
  6. Voeg vervolgens ook het het, kruidige water scheutje voor scheutje al roerend in de pan toe tot alle bloemkoolkorrels dit vocht geabsorbeerd hebben.
  7. Haal, zodra al het vocht verdampt is, de pan van het vuur, verdeel het rijstgerecht over je bord, garneer met bieslook, Parmezaanse kaas en hazelnoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!