Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden oregano, basilicum en peper
- Max. 2 Cherrytomaajes grof gehakt
- Max. 1 Gele paprika in reepjes gesneden
- Max. 300 g Venkel fijn gesneden
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan. Voeg de uisnippers toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de paprikareepjes toe en bak deze zo'n 3-4 minuten mee.
- Voeg de knoflook, de kruiden, de tomaatjes en de venkelreepjes toe en bak deze 2 minuten mee.
- Verdeel de zalmfilet stukjes over de groenten, doe een klein scheutje water bij in de pan., dek de pan af met een deksel en laat de zalm stukjes bovenop de groenten in 4-5 minuten gaar stoven.
- Schep de ratatouille op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment