Radijssalade met sinaasappel en blokjes kaas
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Min. 100
g
Radijs
in dunne plakjes geschaafd
Max. 2
Sinaasappels
in partjes (tussen de velletjes door) gesneden
Min. 50
g
Rucola
Min. 50
g
Bladspinazie
Max. 10
g
Rode ui
gesnipperd
Max. 1
handje
Koriander
grof gehakt
Max. 1
handje
Peterselie
grof gehakt
Max. 1
handje
Munt
grof gehakt
Max. 50
g
Nederlandse oude kaas (zonder additieven)
in blokjes gesneden
Dressing-ingrediënten
max. 1 eetlepel citroensap, max. 10 g knoflook (geperst), kaneel, venkelzaad, max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, ongeraffineerd mineraalzout en peper
Instructies
Meng alle ingrediënten met elkaar en zet dit mengsel een tijdje in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Gerelateerd