Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Radijs in dunne plakjes geschaafd
- Max. 2 Sinaasappels in partjes (tussen de velletjes door) gesneden
- Min. 50 g Rucola
- Min. 50 g Bladspinazie
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 1 handje Munt grof gehakt
- Max. 50 g Nederlandse oude kaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 10 g knoflook (geperst), kaneel, venkelzaad, max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten met elkaar en zet dit mengsel een tijdje in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment