Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Radijs in dunne plakjes geschaafd
- Max. 2 Groene, zure appels in partjes gesneden
- Min. 1 handje Kiemgroenten
- Min. 50 g Veldsla
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet rondom bruin en gaar van binnen.
- Haal de kipfilet uit de pan, laat hem afkoelen en snijd hem vervolgens in stukjes.
- Meng de kipstukjes met de overige ingrediënten en zet dit mengsel een tijdje in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment