Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Radijs in plakjes gesneden of geschaafd
- Max. 50 g Lente-ui in ringetjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), gemberpoeder en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de dressing-ingrediënten.
- Verhit de olie in een pan en bak de garnalen in zo'n 4 minuten roze en gaar.
- Meng de radijs plakjes met de lente-ui ringetjes en de basilicum, voeg de garnalen en de dressing toe en meng dit goed.
- Zet de salade zo'n 30 minuten in de koeling (zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken), schep de salade op je bord garneer met extra basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment