Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Koud geperste kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Specerijen Specerijen geelwortel, gemberpoeder en chilipoeder
- Min. 300 g Rabarber in grove stukken gesneden
- Max. 200 g Pompoen in grove stukken gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de kipblokjes en de specerijen toe en roerbak de blokjes tot ze een kleurtje hebben gekregen.
- Voeg de rabarber en pompoen stukken toe en roerbak deze even mee.
- Voeg een laagje water toe, zodat het vlees en de groenten in een laagje water staan en stoof het geheel zo’n 40-60 minuten.
- Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment