Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Pangasius filet in blokjes gesneden
- Min. 300 g Rabarber in plakjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de visfilet stukjes met citroensap en bestrooi ze met peper.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de kerriepoeder en de kokosmelk toe samen met de rabarberplakjes en roerbak de stukjes 2-3 minuten.
- Voeg een scheutje water toe, zodat de rabarberstukjes in een laagje water staan en stoof de rabarber in het vocht in zo'n 4-6 minuten gaar.
- Voeg de visfilet stukjes toe en roer dit door de rabarber tot ze gaar en warm zijn geworden.
- Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment