Recept Afdrukken
Rabarber paneer curry
Rabarber paneer curry
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Rabarber paneer curry
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
  2. Voeg de kruiden toe en roerbak deze een aantal minuten mee.
  3. Voeg een laagje water en de rabarberstukjes toe en laat de rabarber in het vocht zo'n 10 minuten stoven (tot het vocht aardig verdampt is).
  4. Voeg de spinazie, koriander en paneer blokjes toe en laat dit al roerend opwarmen (en slinken).
  5. Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!