Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 100 g Paneer (Indiase weikaas) in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden komijnzaad, uipoeder, cayennepeper en peper
- Min. 300 g Rabarber in stukjes gesneden
- Min. 100 g Bladspinazie
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de kruiden toe en roerbak deze een aantal minuten mee.
- Voeg een laagje water en de rabarberstukjes toe en laat de rabarber in het vocht zo'n 10 minuten stoven (tot het vocht aardig verdampt is).
- Voeg de spinazie, koriander en paneer blokjes toe en laat dit al roerend opwarmen (en slinken).
- Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment