Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Min. 300 g Rabarber in stukjes gesneden
- Kruiden kerriepoeder, Italiaanse tuinkruiden, min. 2 fijn gemalen chilipepertjes, peper en max. 1 eetlepel citroensap
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de olie met de kruiden en marineer de kipblokjes minimaal een half uur in de helft van dit mengsel.
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Verhit een pan, voeg de gemarineerde kipblokjes toe en bak deze een aantal minuten.
- Meng de gebakken kipblokjes inclusief de marinade uit de pan, de kokosmelk en de resterende marinade met elkaar en verdeel dit over de bodem van een ovenschaal.
- Plaats de schaal 20-25 minuten in de oven (tot de kip en rabarber gaar is).
- Schep de curry op je bord, garneer met munt en serveer!
Deel dit Recept
Add comment