Porties |
Ingrediënten
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 bosje Raapstelen
- Max. 1 Bosuitje in plakjes gesneden
- Max. 1 Groen pepertje fijn gehakt
- Max. 2 Eieren
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
Ingrediënten
|
Instructies
- Begiet de raapstelen met heet water en laat dit 2 minuten staan.
- Haal de raapstelen uit het water en snijd ze in smalle reepjes.
- Meng de eieren met de kokosmelk en roer hier de gesneden raapstelen, de bosui-plakjes en het fijn gehakte pepertje door.
- Verhit de olie in een pan, giet het raapstelen-ei mengsel in de pan en verdeel dit goed over de bodem van de pan.
- Laat de onderkant van de omelet stollen, draai de omelet om, laat ook de bovenkant stollen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment