Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Pompoen grof gesneden
- Min. 1 bos Citroenrasp grof gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 75 g Feta light verkruimeld
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de pompoen stukjes en de raapstelen stukjes toe en bak dit al roerend tot de raapstelen zijn geslonken.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de kokosmelk toe, kook de soep tot de pompoen gaar is en pureer hem vervolgens tot een gladde soep.
- Schep de soep in een kom of bord, garneer met de feta kruimels, bestrooi met peper en serveer!
Deel dit Recept
Add comment