Recept Afdrukken
Puree van tuinbonen met garnalen
Puree van tuinbonen met garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Puree van tuinbonen met garnalen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, blancheer de tuinbonen zo'n 2 minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
  2. Doe de afgekoelde tuinbonen samen met de knoflook, de pijnboompitten de basilicum de helft vh citroensap, de olie en de citroenrasp in een keukenmachine en maal dit tot een puree.
  3. Meng vervolgens de chilipeper stukjes nog door de puree.
  4. Verhit een gril pan en gril de garnalen zo'n 3 minuten (tot ze gaar zijn).
  5. Meng de garnalen door de puree, schep dit op je bord, besprenkel het geheel met het restant vh citroensap en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!