Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Tuinbonen gedopt
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Citroenrasp
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, blancheer de tuinbonen zo'n 2 minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Doe de afgekoelde tuinbonen samen met de knoflook, de pijnboompitten de basilicum de helft vh citroensap, de olie en de citroenrasp in een keukenmachine en maal dit tot een puree.
- Meng vervolgens de chilipeper stukjes nog door de puree.
- Verhit een gril pan en gril de garnalen zo'n 3 minuten (tot ze gaar zijn).
- Meng de garnalen door de puree, schep dit op je bord, besprenkel het geheel met het restant vh citroensap en serveer!
Deel dit Recept
Add comment