Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Prei in ringetjes gesneden
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de prei-ringetjes en de pompoenblokjes toe en bak dit een paar minuten mee.
- Voeg de azijn en een snuf zout en peper toe en laat het geheel zo'n 10 minuten stoven.
- Voeg na tien minuten stoven de peper, het citroensap en de kokosmelk toe en roer door.
- Leg de kabeljauw bovenop de inhoud vd pan, dek de pan af en stoof de kabeljauw in zo'n 10 minuten gaar.
- Schep het stoofpotje op je bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment