Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 Prei in ringetjes gesneden
- Min. 250 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook.
- Voeg de champignon-kwartjes toe, bestrooi deze met zout en peper en bak deze in zo'n 5 minuten zacht.
- Voeg de prei-ringetjes samen met een scheut water en citroensap toe en roer door.
- Stoof de prei in een aantal minuten (met deksel op de pan) zacht.
- Voeg de kokosmelk en de garnalen toe, roer door en stoof dit tot de garnalen gaar zijn geworden (roze kleuren).
- Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment