Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Prei in ringetjes gesneden
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan en stoof de prei met aanhangend vocht tot deze gaar is.
- Breng een laagje water aan kook en kook de bloemkool samen met de prei in 10-15 minuten gaar.
- Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk en de gestoofde prei toe en pureer dit.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg een scheut water en de zalmfilet toe en stoof ook deze in het vocht gaar.
- Snijd de zalm in stukjes, schep deze door de preipuree, schep de puree op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment