Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1 Prei in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kipkruiden paprikapoeder, uipoeder, korianderzaad, knoflookpoeder, tijm, basilicum, chilipoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Hüttenkäse
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in 10-15 minuten gaar.
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de kipblokjes toe, bak deze rondom bruin, bestrooi ze met de kipkruiden, roer door en laat ze verder gaar worden.
- Verhit de andere helft vd olie in een andere pan, voeg de prei met knoflook, peper, zout en een scheut water toe en stoof de prei gaar en zacht.
- Giet de bloemkool af, schep de gare roosjes in een keukenmachine, voeg de gestoofde prei en de kokosmelk toe en pureer.
- Meng de hüttenkäse met de bieslook en roer dit door de puree.
- Schep de kipblokjes door de puree, schep het geheel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment