Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 1 Prei in ringetjes gesneden
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Nootmuskaat
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan en voeg de prei met een scheutje water toe.
- Bestrooi de prei met peper en zout, voeg de uisnippers en de knoflook toe en stoof het geheel in zo’n 20 minuten gaar en zacht.
- Verhit een laagje water in een pan, voeg de bloemkoolroosjes toe en kook deze in 10-15 minuten gaar.
- Giet de bloemkool af, doe de gare roosjes in een keukenmachine, voeg de inhoud van de pan, kokosmelk, bieslook, zout, peper en nootmuslaat toe en pureer dit.
- Verhit de resterende olie in een pan en bak de kabeljauwfilet rondom bruin en gaar van binnen.
- Schep de puree op je bord, leg de kabeljauw op de puree en garneer extra bieslook.
Deel dit Recept
Add comment