Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Prei fijn gesneden
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Nootmuskaat
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Breng een laagje water met zout aan de kook en blancheer de prei.
- Giet de prei af en laat goed uitlekken.
- Klop de eieren los en roer de kokosmelk, de peterselie, de kaas en geblancheerde prei hier doorheen.
- Voeg zout, peper en nootmuskaat toe.
- Schenk dit mengsel in het cakeblik.
- Zet een ovenvaste schaal met water in de oven en zet het cakeblik hierin.
- Laat de terrine in zo'n 30 minuten au-bain-marie gaar worden.
Deel dit Recept
Add comment