Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Een snufje Peper
- Max. 200 g Courgette in plakjes gesneden
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verdeel de courgetteplakjes en prei-ringetjes over de bodem van een stoommandje.
- Bestrooi de kabeljauwfilet met peper en leg deze bovenop de groenten in het stoommandje.
- Plaats het stoommandje boven kokend water en laat de inhoud in zo'n 8 minuten gaar stomen.
- Meng in de tussentijd de dressing-ingrediënten met elkaar.
- Verdeel de groenten over je bord, leg de gestoomde kabeljauw op de groenten en besprenkel met de dressing.
Deel dit Recept
Add comment