Porties |
Ingrediënten
- Max. 60 g Mager rundergehakt
- Max. `0.5 (Geiten)kaas
- Max. 15 Nederlandse oude kaas (\onder additieven) geraspt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 1 Prei in ringetjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in blokjes gesneden
- Kruiden kerriepoeder, kurkuma, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven) en komijnzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, verhit de olie in een pan en bak het gehakt rul.
- Voeg de preiringetjes en de paprikablokjes toe, bestrooi met een deel v.d. kruiden en bak ze beetgaar.
- Verdeel dit gehakt-prei-paprika-kerrie-kruiden mengsel over de bodem van een ovenschaal, meng de resterende kruiden met de kokosmelk, het ei en de kaasrasp en giet dit over de ingrediënten in de ovenschaal.
- Zet de schaal zo'n 30 minuten in de oven en klaar is je ovenschotel!
Deel dit Recept
Add comment