Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 2 Rode paprika's in blokjes gesneden
- Min. 200 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Peper
- Een snufje Chilipeper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolrijst hierboven gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de paprikablokjes en prei ringetjes toe en roerbak deze mee tot ze zacht worden.
- Voeg de sojasaus samen met een snuf peper en chilipeper toe en roer dit door.
- Voeg de gestoomde bloemkoolkorrels (bloemkoolrijst) toe en roerbak dit nog even mee tot de korrels een kleurtje hebben verkregen.
- Schep het rijstgerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment