Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Postelein
- Min. 2 handjes Peterselie gehakt
- Min. 100 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Kokosmelk
- Max. 5 g Rasauwe hazelnoten
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg de peterselie en de pompoen blokjes toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water, de tuinkruiden en de peper toe, breng dit aan de kook, zet het vuur laag en laat de soep zo'n 20 minuten koken (tot de groenten gaar zijn).
- Roer de postelein en de kokosmelk door de soep, pureer de soep, schep de gepureerde soep op je bord, garneer met de kaas en de hazelnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment