Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Portobello's steeltjes verwijderd
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 300 g Bladspinazie
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 1 Rode paprika in kleine stukjes gesneden
- Max. 2 Eieren
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de portobello's met de bolle kant naar beneden in een ovenschaal, bestrooi ze met een snuf peper en rooster ze zo'n 15 minuten in de voor verwarmde oven.
- Haal de portobello's uit de oven en zet de oven temperatuur terug naar 150 graden.
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de spinazie en de tijm toe en laat de spinazie al roerend in een paar minuten slinken.
- Verdeel de spinazie over de bodem van de ovenschaal en leg de portobello's op de spinazie.
- Verdeel de helft vd gesneden paprika over de twee portobello's en plaats deze in de oven om warm te houden.
- Klop de eieren los in een kom, voeg een snuf peper toe, verhit de resterende olie in een pan en giet de eieren in de pan.
- Laat de eieren in een aantal minuten stollen en begin vervolgens te roeren, zodat je gestolde kruimels (roerei) verkrijgt.
- Haal de ovenschaal uit de oven, verdeel het roerei over de twee portobello's en bestrooi beide met de resterende paprikastukjes.
- Schep de spinazie op je bord en leg de gevulde portobello's hier bovenop.
Deel dit Recept
Add comment