Recept Afdrukken
Pompoenstamppot met paksoi, oesterzwammen en feta
Pompoenstamppot met paksoi, oesterzwammen en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoenstamppot met paksoi, oesterzwammen en feta
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen stukjes in 15-20 minuten gaar.
  2. Giet de pompoen af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en pureer dit.
  3. Verhit in de tussentijd de olie in een (andere) pan, voeg de oesterzwamstukjes en de sojasaus toe en bak dit tot de stukjes gaar zijn en het vocht verdampt is.
  4. Schep de gebakken oesterzwam samen met de gesneden paksoi en de bosui ringetjes door de puree en schep de stamppot op je bord.
  5. Verdeel de feta over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!