Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in stukken gesneden
- Min. 200 g Paksoi in reepjes gesneden
- Min. 100 g Oesterzwammen grof gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen stukjes in 15-20 minuten gaar.
- Giet de pompoen af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en pureer dit.
- Verhit in de tussentijd de olie in een (andere) pan, voeg de oesterzwamstukjes en de sojasaus toe en bak dit tot de stukjes gaar zijn en het vocht verdampt is.
- Schep de gebakken oesterzwam samen met de gesneden paksoi en de bosui ringetjes door de puree en schep de stamppot op je bord.
- Verdeel de feta over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment