Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Min. 100 g Boerenkool fijn gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder aditieven)
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 150 g Oesterzwammen grof gesneden
- Jus ingredienten Max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), uipoeder, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), paprikapoeder, gemberpoeder, korianderzaad, knoflookpoeder, kukuma en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen in 15-20 minuten gaar.
- Voeg 2 minuten voor het eind de boerenkool toe en laat dit slinken/garen.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg het gehakt en de oesterzwammen toe en bak dit tot het gehakt rul is.
- Voeg de jus ingrediënten toe en roer door.
- Giet het pompoen-boerenkoolmengsel af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit tot een puree.
- Roer de inhoud van de pan door de stamppot, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment