Recept Afdrukken
Pompoenstamppot met boerenkool, oesterzwammen en gehakt
Pompoenstamppot met boerenkool, oesterzwammen en gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoenstamppot met boerenkool, oesterzwammen en gehakt
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen in 15-20 minuten gaar.
  2. Voeg 2 minuten voor het eind de boerenkool toe en laat dit slinken/garen.
  3. Verhit in de tussentijd de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  4. Voeg het gehakt en de oesterzwammen toe en bak dit tot het gehakt rul is.
  5. Voeg de jus ingrediënten toe en roer door.
  6. Giet het pompoen-boerenkoolmengsel af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit tot een puree.
  7. Roer de inhoud van de pan door de stamppot, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!