Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 handje Salie fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Kipgehakt zonder additieven
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 200 g Roma cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 300 g Pompoenspaghetti
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de salie en een snuf peper door het gehakt en vorm met vochtige, koele handen balletje van dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan, fruit de uisnippers, voeg de gehaktballetjes toe en bak deze in zo'n 5 minuten rondom bruin.
- Voeg de tomaatjes en de tomatenpuree toe, roer dit door, doe een deksel op de pan en laat dit zo'n 5 minuten pruttelen.
- Kook in de tussentijd in een laagje water de pompoenspaghetti in een aantal minuten beetgaar.
- Giet de pompoenspaghetti af, voeg dit toe aan het gehakt-tomaatmengsel, roer dit door, schep de spaghetti op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment