Recept Afdrukken
Pompoenspaghetti met champignons
Pompoenspaghetti met champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoenspaghetti met champignons
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers met de knoflook.
  2. Voeg de champignons toe en bak deze mee tot ze beginnen te kleuren en slinken.
  3. Doe de kokosmelk bij in de pan en voeg ook tijm, peper en zout toe.
  4. Roer dit door, zet het vuur lager en laat dit zo nog zo'n 10 minuten pruttelen.
  5. Breng een laagje water aan de kook en kook hierin de pompoensliertjes in zo'n 5-7 minuten wat zachter.
  6. Laat ze goed uitlekken.
  7. Schep de slierten op je bord, schep de champignonsaus hier bovenop en garneer met tijm, basilicum en de de geraspte kaas.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!