Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in sliertjes gesneden
- Max. 250 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers met de knoflook.
- Voeg de champignons toe en bak deze mee tot ze beginnen te kleuren en slinken.
- Doe de kokosmelk bij in de pan en voeg ook tijm, peper en zout toe.
- Roer dit door, zet het vuur lager en laat dit zo nog zo'n 10 minuten pruttelen.
- Breng een laagje water aan de kook en kook hierin de pompoensliertjes in zo'n 5-7 minuten wat zachter.
- Laat ze goed uitlekken.
- Schep de slierten op je bord, schep de champignonsaus hier bovenop en garneer met tijm, basilicum en de de geraspte kaas.
Deel dit Recept
Add comment