Recept Afdrukken
Pompoensoep met rijst
Pompoensoep met rijst
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Pompoensoep met rijst
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  2. Voeg een gewenste hoeveelheid water en de Italiaanse tuinkruiden toe en breng dit aan de kook.
  3. Voeg de pompoen toe en laat dit zo'n 15 minuten op laag vuur pruttelen.
  4. Voeg vervolgens de courgettestukjes, de bloemkoolrijst, de tofublokjes en de kruiden toe, roer dit door en breng het geheel weer aan de kook.
  5. Laat het geheel nog een kwartiertje koken en pureer het dan tot een grove soep is ontstaan.
  6. Schep de soep na pureren in je bord of kom, garneer met peterselie en pompoenpitten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!