
Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Flespompoen grof gesneden
- Max. 1 Courgette grof gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Kruiden komijnzaad, cayennepeper, korianderzaad
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de Italiaanse tuinkruiden toe en breng dit aan de kook.
- Voeg de pompoen toe en laat dit zo'n 15 minuten op laag vuur pruttelen.
- Voeg vervolgens de courgettestukjes, de bloemkoolrijst, de tofublokjes en de kruiden toe, roer dit door en breng het geheel weer aan de kook.
- Laat het geheel nog een kwartiertje koken en pureer het dan tot een grove soep is ontstaan.
- Schep de soep na pureren in je bord of kom, garneer met peterselie en pompoenpitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment