Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Max. 10 g Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden, rozemarijn, komijnzaad, za'atar en peper
- Max. 150 g Granaatappelpitjes
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 10 g Rauwe pistachenoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de kruiden en de pompoenstukken toe, roer goed door en laat de stukken wat garen.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Kook de pompoen op laag vuur in zo'n 25 minuten gaar.
- Pureer de soep, schep de gepureerde soep in een kom, garneer met de granaatappelpitjes, de kaasschilfers, de pistachenoten en de basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment