Recept Afdrukken
Pompoensoep met Parmezaanse kaas en granaatappelpitjes
Pompoensoep met Parmezaanse kaas en granaatappelpitjes
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Pompoensoep met Parmezaanse kaas en granaatappelpitjes
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  2. Voeg de kruiden en de pompoenstukken toe, roer goed door en laat de stukken wat garen.
  3. Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
  4. Kook de pompoen op laag vuur in zo'n 25 minuten gaar.
  5. Pureer de soep, schep de gepureerde soep in een kom, garneer met de granaatappelpitjes, de kaasschilfers, de pistachenoten en de basilicum en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!