Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Een paar druppels Tabasco
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 1 el Munt grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg vervolgens de pompoenblokjes en de tomatensaus toe en roerbak dit zo'n 3 minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep zo'n 30 minuten pruttelen.
- Voeg de helft vd feta toe en pureer de soep vervolgens tot een gladde soep.
- Breng de soep op smaak met Tabasco, garneer met de overgebleven feta en munt en serveer!
Deel dit Recept
Add comment