Recept Afdrukken
Pompoenpuree met garnalen
Pompoenpuree met garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoenpuree met garnalen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en voeg de pompoenstukken, uisnippers en roosmarijn toe.
  2. Kook dit in 15 minuten gaar.
  3. Giet dit af en pureer de pompoen vervolgens tot een gladde puree.
  4. Verhit de olie in een pan, bestrooi de garnalen met Italiaanse kruiden en roerbak ze zo'n 2 minuten.
  5. Verhit de pompoenpuree kortstondig en schep de warme puree vervolgens op je bord.
  6. Verdeel de garnalen over de puree, begiet dit met het achtergebleven kruidige vocht uit de pan en garneer met de alfalfa.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!