Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Max. 30 g Alfalfa
- Min. 1 handje Roosmarijn grof gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en voeg de pompoenstukken, uisnippers en roosmarijn toe.
- Kook dit in 15 minuten gaar.
- Giet dit af en pureer de pompoen vervolgens tot een gladde puree.
- Verhit de olie in een pan, bestrooi de garnalen met Italiaanse kruiden en roerbak ze zo'n 2 minuten.
- Verhit de pompoenpuree kortstondig en schep de warme puree vervolgens op je bord.
- Verdeel de garnalen over de puree, begiet dit met het achtergebleven kruidige vocht uit de pan en garneer met de alfalfa.
Deel dit Recept
Add comment