Pompoenkoekjes met salie en bieslook
Maaltijd
Tussendoortje
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 200
g
Pompoen
grof gesneden
Min. 1
handje
Salie
grof gesneden
Min. 1
handje
Bieslook
fijn gehakt
Max. 10
g
Rode ui
gesnipperd
Kruiden
uipoeder en peper
Max. 2
Eieren
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Breng een laagje water aan de kook.
Kook hierin de pompoen gaar, giet dit af en pureer tot pompoenpuree.
Verhit de olie in een pannetje met een kleine diameter.
Meng de pompoenpuree met alle overige ingrediƫnten en giet dit mengsel in het pannetje.
Bak de onderkant van je koekje, draai om en bak ook de andere kant.
Leg je koekje op een bord. Herhaal dit met de rest van het beslag.
Gerelateerd