Pompoenkoekjes met bosui en koriander
Maaltijd
Tussendoortje
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 200
g
Pompoen
grof gesneden
Max. 1
el
Citroenrasp
van een biologische citroen
Max. 1
Bosuitje
fijn gehakt
Kruiden
komijnzaad en peper
Min. 1
handje
Koriander
fijn gehakt
Max. 2
Eieren
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Breng een laagje water aan de kook.
Kook hierin de pompoen gaar, giet dit af en pureer tot pompoenpuree.
Verhit de olie in een pannetje met een kleine diameter.
Meng de pompoenpuree met alle overige ingrediƫnten en giet dit mengsel in het pannetje.
Bak de onderkant van je koekje, draai om en bak ook de andere kant.
Leg je koekje op een bord.
Herhaal dit met de rest van het beslag.
Gerelateerd