Recept Afdrukken
Pompoen-witlof cake
Pompoen-witlof cake
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Pompoen-witlof cake
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
  2. Breng een laagje water aan de kook, kook de pompoenblokjes in 15 minuten gaar, giet de blokjes af, voeg de kokosmelk toe en pureer dit.
  3. Kook in de tussentijd ook de witlof beetgaar, knijp de witlof zo goed mogelijk uit van vocht, laat de witlof afkoelen en doe dit in een kom.
  4. Meng de afgekoelde witlof met de kaas, de eieren, de bieslook, de mosterd en de peper en roer dit mengsel goed door de pompoenpuree.
  5. Schep dit mengsel in het cakeblik, druk goed aan en plaats het cakeblik min. 15 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn).
  6. Controleer de gaarheid van de kern van de cake door een prikker in de cake te steken (deze zou er schoon weer uit moeten komen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!