Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Min. 200 g Paksoi in reepjes gesneden
- Min. 100 g Shiitakes in reepjes gesneden
- Max. 1 Rood pepertje in reepjes gesneden
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 75 g Light feta in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen in 15-20 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in en pan, voeg de paksoi, de shiitake en de peper reepjes samen met de kruiden toe en roerbak deze tot ze zijn geslonken.
- Giet de pompoen af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit tot een puree.
- Schep de inhoud van de pan samen met de feta blokjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment