Recept Afdrukken
Pompoen-spitskool-champignon frittata
Pompoen-spitskool-champignon frittata
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Pompoen-spitskool-champignon frittata
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een ovenvaste pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de pompoen en champignon stukjes en de spitskoolrasp toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
  4. Kluts de eieren en roer de kruiden en de kaasrasp door het eimengsel.
  5. Verdeel de gebakken groenten goed over de bodem van de pan en begiet deze met het eimengsel.
  6. Verdeel het mengsel evenredig over de bodem van de pan, plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
  7. Schep de frittata op een bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!