Recept Afdrukken
Pompoen-shiitake stamppot
Pompoen-shiitake stamppot
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoen-shiitake stamppot
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de helft kruiden en de pompoen stukjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
  2. Giet de pompoen af, maar vang wel wat kookvocht op, en stamp dit onder toevoegingen van het opgevangen kookvocht en de helft vd olie tot een smeuiige puree.
  3. Verhit de resterende olie in een pan en bak de shiitake stukjes gaar.
  4. Voeg de spinazie en de resterende kruiden toe en roerbak dit mee tot de spinazie is geslonken.
  5. Schep de inhoud van de pan door de puree en schep de stamppot op je bord.
  6. Schep de kwark op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!