Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Flespompoen fijn gesneden
- Max. 1 Rode paprika fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden komijnzaad, kurkuma, kaneel, roosmarijn en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de pompoen en paprika stukjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Kluts de eieren en roer de kruiden en de kaasrasp door het eimengsel.
- Verdeel de gebakken groenten goed over de bodem van de pan en begiet deze met het eimengsel.
- Verdeel het mengsel evenredig over de bodem van de pan, plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
- Schep de frittata op een bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment