Recept Afdrukken
Pompoen-paddenstoelen ovenschotel met gehakt
Pompoen-paddenstoelen ovenschotel met gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoen-paddenstoelen ovenschotel met gehakt
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de pompoenblokjes, de knoflook, de uisnippers en wat rozemarijn toe en bak dit tot de pompoenblokjes gaar zijn en wat beginnen te kleuren (zo’n 20 minuten).
  3. Doe de inhoud van de pan in een keukenmachine, voeg nootmuskaat en peterselie toe en pureer tot een gladde puree is ontstaan.
  4. Bak het gehakt rul, voeg de paddenstoelen toe en laat deze slinken.
  5. Verdeel het gehakt-paddenstoelenmengsel over de bodem van een ovenschaal, meng het ei met de pompoenpuree en verdeel dit mengsel vervolgens over het gehakt-paddenstoelenmengsel.
  6. Plaats de ovenschotel zo’n 20 minuten in de oven (tot deze een mooi kleurtje heeft verkregen) en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!