Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 300 g Pompoen in kleine blokjes gesneden
- Min. 200 g Gemengde paddenstoelen
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Roosmarijn fijn gehakt
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Nootmuskaat
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de pompoenblokjes, de knoflook, de uisnippers en wat rozemarijn toe en bak dit tot de pompoenblokjes gaar zijn en wat beginnen te kleuren (zo’n 20 minuten).
- Doe de inhoud van de pan in een keukenmachine, voeg nootmuskaat en peterselie toe en pureer tot een gladde puree is ontstaan.
- Bak het gehakt rul, voeg de paddenstoelen toe en laat deze slinken.
- Verdeel het gehakt-paddenstoelenmengsel over de bodem van een ovenschaal, meng het ei met de pompoenpuree en verdeel dit mengsel vervolgens over het gehakt-paddenstoelenmengsel.
- Plaats de ovenschotel zo’n 20 minuten in de oven (tot deze een mooi kleurtje heeft verkregen) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment