Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Passata (pure tomatensaus)
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Shiitakes fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 300 g Pompoen in plakken gesneden
- Max. 1 Courgette in plakken gesneden
- Max. 2 Tomaten in plakken gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe de tomatensaus samen met de basilicum, de knoflook, de shiitake stukjes en een snuf peper in een steelpannetje en verhit dit mengsel al roerend.
- Verdeel de helft vd pompoenplakken over de bodem van een ovenschaaltje en verdeel hier een deel vd kruidige tomatensaus over.
- Verdeel de helft vd courgetteplakken over de saus en dek ook deze laag weer af met een laag saus.
- Herhaal dit met de resterende pompoenplakken, courgetteplakken en saus.
- Bestrooi de bovenste laag met de kaas en verdeel hier de tomaat plakken over.
- Plaats de lasagne 60 minuten in de oven (tot de pompoen gaar is en de lasagne een mooi kleurtje, niet te donker, heeft verkregen.
- Schep de lasagne op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment