Recept Afdrukken
Pompoen-kool soep met gehakt
Pompoen-kool soep met gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoen-kool soep met gehakt
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan.
  2. Voeg het gehakt toe, bestrooi en bak dit in zo'n 3-4 minuten rul.
  3. Voeg de uisnippers samen met de stukjes bleekselderij en pompoen toe en roerbak dit zo'n 3-5 minuten.
  4. Voeg de tomaten, de tomatensaus, de kool, een gewenste hoeveelheid water en het laurierblad toe en breng dit aan de kook.
  5. Dek de pan af, zet het vuur lager en laat de soep op laag vuur zo'n 40 minuten pruttelen.
  6. Haal het laurierblad uit de soep en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!