Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 50 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 50 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 200 g (Roma)tomaten in stukjes gesneden
- Max. 100 g Passata (pure tomatensaus)
- Max. 200 g Witte kool fijn gesneden
- Max. 1 Laurierblad
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg het gehakt toe, bestrooi en bak dit in zo'n 3-4 minuten rul.
- Voeg de uisnippers samen met de stukjes bleekselderij en pompoen toe en roerbak dit zo'n 3-5 minuten.
- Voeg de tomaten, de tomatensaus, de kool, een gewenste hoeveelheid water en het laurierblad toe en breng dit aan de kook.
- Dek de pan af, zet het vuur lager en laat de soep op laag vuur zo'n 40 minuten pruttelen.
- Haal het laurierblad uit de soep en serveer!
Deel dit Recept
Add comment