Recept Afdrukken
Pompoen-gehaktschotel
Pompoen-gehaktschotel
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Pompoen-gehaktschotel
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan.
  2. Voeg de uisnippers samen met het chilipepertje toe en roerbak dit 6-8 minuten.
  3. Voeg de knoflook, de specerijen en het gehakt toe en roer dit door.
  4. Voeg de pompoen toe zodra het gehakt bruin is geworden en roer door.
  5. Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en laat de pompoen in zo'n 10 minuten zacht worden.
  6. Haal de deksel van de pan, roer de salie door het gerecht en serveer!
Notities

Extra bloemkoolpuree hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!