Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koudgeperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Nootmuskaat
- Een snufje Komijnzaad
- Max. 120 g Mager rundergehakt zonder additieven
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 1 el Salie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers samen met het chilipepertje toe en roerbak dit 6-8 minuten.
- Voeg de knoflook, de specerijen en het gehakt toe en roer dit door.
- Voeg de pompoen toe zodra het gehakt bruin is geworden en roer door.
- Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en laat de pompoen in zo'n 10 minuten zacht worden.
- Haal de deksel van de pan, roer de salie door het gerecht en serveer!
Notities
Extra bloemkoolpuree hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment