Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de knoflook.
- Houd een paar blokjes pompoen en roosjes broccoli apart en doe de rest in de pan.
- Roerbak de groenten een aantal minuten.
- Voeg een gewenst hoeveelheid water (of eigen getrokken bouillon) toe, dek de pan af en laat de groenten in zo'n 20 minuten gaar koken.
- Haal de pan van het vuur, voeg de feta toe, pureer de soep en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Rooster de achtergehouden broccoliroosjes een aantal minuten en kook de achtergehouden broccoli-roosjes een aantal minuten.
- Serveer de gepureerde soep gegarneerd met de achtergehouden groenten en besprenkel met de kokosmelk.
Deel dit Recept
Add comment