Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 100 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 2 Eieren
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden nootmuskaat, peper, cayennepeper en gemberpoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in zo'n 8 minuten gaar.
- Giet de roosjes af en doe ze in een keukenmachine.
- Voeg de eieren, de kokosmelk en de helft vd kruiden toe en maal dit tot een puree.
- Kook de pompoenblokjes in zo'n 8 minuten gaar.
- Laat de blokjes uitlekken, dep ze droog en bestrooi ze met de resterende kruiden.
- Bekleed een cakeblik met bakpapier en vul het blik voor 1/3 deel met de bloemkool-ei puree.
- Leg de pompoenblokjes bovenop de puree en vul de rest van het blik met de rest van de bloemkool-ei puree.
- Zet een grote ovenvaste schaal met water in de oven en zet hier de terrine in.
- Laat de terrine au-bain-marie een uur garen.
Deel dit Recept
Add comment