Recept Afdrukken
Pompoen-bloemkool terrine
Pompoen-bloemkool terrine
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Pompoen-bloemkool terrine
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in zo'n 8 minuten gaar.
  3. Giet de roosjes af en doe ze in een keukenmachine.
  4. Voeg de eieren, de kokosmelk en de helft vd kruiden toe en maal dit tot een puree.
  5. Kook de pompoenblokjes in zo'n 8 minuten gaar.
  6. Laat de blokjes uitlekken, dep ze droog en bestrooi ze met de resterende kruiden.
  7. Bekleed een cakeblik met bakpapier en vul het blik voor 1/3 deel met de bloemkool-ei puree.
  8. Leg de pompoenblokjes bovenop de puree en vul de rest van het blik met de rest van de bloemkool-ei puree.
  9. Zet een grote ovenvaste schaal met water in de oven en zet hier de terrine in.
  10. Laat de terrine au-bain-marie een uur garen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!