Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in stukken gesneden
- Max. 100 g Andijvie grof gehakt
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Nootmuskaat
- Een snufje Komijnzaad
- Max. 0.5 el Kokos/olie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoenstukken in 15-20 minuten gaar.
- Vorm een puree van de gare pompoenstukjes door deze met de kokosmelk, de kerriepoeder, de nootmuskaat, het komijnzaad en wat zout en peper te vermengen en dit vervolgens met een pureestamper fijn te stampen.
- Schep vervolgens de andijvie samen met de helft vd feta kruimels door de kruidige pompoenpuree.
- Verhit de puree (indien gewenst) nog even op het fornuis, garneer met de pompoenpitten en andere helft vd feta en serveer!
Deel dit Recept
Add comment